Un hoţ din Florida a găsit într-o casă pe care a spart-o carduri clonate şi a alertat poliţia

Un hoţ din Florida a găsit într-o casă pe care a spart-o carduri clonate şi a alertat poliţia

Un hoţ din Florida a intrat prin efracţie într-o casă, iar la scurt timp după aceea a făcut ceva mai puţin obişnuit. A alertat chiar el poliţia în legătură cu aparatura de clonat carduri descoperită în locuinţă. Bărbatul a fost prins de poliţie şi a oferit mai multe detalii. Un detectiv a mers la faţa locului, sub pretextul că anchetează spargerea şi a confirmat existenţa aparaturii. Mai mult, a găsit numeroase carduri false. În casa respectivă locuiau două persoane, Eric Jermaine Spivey (27 de ani) şi Chenequa Austin (38 de ani).

Într-un sertar a fost descoperită şi o maşină de fabricat carduri false.

Autorităţile au confiscat 314 carduri de diferite tipuri (credit, debit sau cadou). Acestea au fost folosite pentru cumpărarea de bunuri precum: dispozitive Apple, smartphone-uri, computere, console video PS4, televizoare, haine şi bijuterii. Multe dintre bunuri erau în ambalaj, sigilate, urmând să fie vândute.

Spivey şi Austin au fost condamnaţi la închisoare şi se află după gratii. Numele hoţului care i-a dat de gol nu a fost făcut public de poliţie. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult