Un poliţist a fost arestat după ce a filmat cu camera ascunsă o adolescentă în fustă

Un poliţist a fost arestat după ce a filmat cu camera ascunsă o adolescentă în fustă
Un poliţist britanic care a folosit o cameră ascunsă pentru a filma pe sub fusta unei adolescente a fost condamnat la 14 luni de închisoare. Aidan Thompson a fost prins după ce camerele de securitate dintr-un magazin l-au înregistrat urmărind o tânără de 17 ani, îmbrăcată în fustă scurtă, timp de 40 de minute. 
 
Poliţistul în vârstă de 35 de ani, care este căsătorit, a folosit, pentru a filma victima, o cameră ascunsă într-o pungă de cumpărături în care dăduse o gaură. Din înregistrare se vede că din când în când bărbatul se apropia de tânără pentru a filma sub fusta acesteia. 
 
Citeşte şi: Un grup de hackeri a furat 12,7 milioane de dolari dintr-o reţea de ATM-uri în doar două ore
 
 
Agenţii de securitate au trimis înregistrarea a ajuns la poliţie, iar când bărbatul a fost acuzat că filmează pe ascuns a negat totul. Apoi s-a deschis o anchetă, iar în locuinţa lui Thompson s-au găsit mai multe înregistrări similare, făcute cu camera ascunsă. Printre clipuri era unul cu o femeie care se schimba în timp ce purta doar lenjerie intimă, iar altul în care apărea camera în care se schimbau femeile la sediul unităţii de poliţie în care Thompson lucra. 
 
Familia bărbatului s-a arătat şocată de comportamentul lui, iar soţia lui a declarat că era un „poliţist dedicat” meseriei. 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult