Lenovo Y520, primul laptop de gaming lansat sub noul brand Legion este disponibil în România

10.03.2017
Lenovo Y520, primul laptop de gaming lansat sub noul brand Legion este disponibil în România

Lenovo lansează pe piaţa din România Legion Y520, dedicat gamerilor care îşi doresc mobilitate fără a face compromisuri în ceea ce priveşte performanţa şi experienţa de joc.

Laptopurile de gaming Lenovo Legion Y520 au o grosime de 25,8 milimetri, cântăresc 2,5 kg şi sunt disponibile în România în mai multe configuraţii cu ecranul de tip IPS AG (slim) cu diagonală de 15,6”, până la 8 GB memorie RAM şi procesoare din familia Kaby Lake – până la i7-7700HQ.

În funcţie de bugetul alocat, cumpărătorii pot alege un accelerator Nvidia, fiind suportate modele până la seria GeForce GTX 1050Ti, cu 4 GB memorie video.

Sunetul este redat cu ajutorul a doua boxe de 2W, semnate de Harman şi asistate cu tehnologie Dolby Audio Premium. De asemenea, design-ul acestui laptop de gaming încorporează o tastatură iluminată (culoare roşie), adaptată pentru sesiunile de gaming din timpul nopţii.

Nume

Notebook Lenovo Legion Y520

Tip de display

15.6 FHD IPS AG(SLIM)

Tastatură iluminată

Da

Procesor

Până la I7-7700HQ

SSD

Până la 512 Gb M.2 PCIE

RAM

Până la 8GB (1X8GBDDR4 2400)

Sistem de operare

FREE-DOS / Windows 10 HOME HIGH END STD

Placă grafică

Până la NVIDIA GTX 1050Ti 4GB

Adaptori Wireless LAN

WIFI 2X2 AC+BT4.1

PREŢ RON

Începând de la 3.199 RON

 

Una dintre problemele des întâlnite în sesiunile de gaming lungi este supraîncălzirea echipamentelor. Lenovo Legion Y520 adresează această problemă prin intermediul unor ventilatoare şi aerisiri special concepute în apropierea plăcii grafice şi procesorului. În plus, jucătorii care vor să-şi înregistreze sesiunile de gaming pot apela la Lenovo Nerve Sense, un „centru de comandă” care cuprinde o varietate de comenzi: înregistrare in-game, controlul priorităţii conexiunii la internet, ajustarea setărilor audio, setări pentru tastatură şi ajustarea setărilor pentru ventilaţia laptopului.

Lenovo Legion Y520 este disponibil la partenerii Lenovo cu preţ începând de la 3.199 RON

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult