Cum verifici dacă altcineva are acces la contul tău de Facebook

22.07.2016
Cum verifici dacă altcineva are acces la contul tău de Facebook
Dacă ai observat activităţi suspecte pe contul tău de Facebook sau pur şi simplu doreşti să te convingi că nimeni în afară de tine nu are acces la el, poţi verifica situaţia într-un mod destul de simplu. În cazul în care contul este compromis, poţi schimba parola înainte ca ceva regretabil să se întâmple. 
 
Din site-ul web Facebook mergi la Settings/Setări, iar apoi la secţiunea Security/Securitate. Acolo apeşi edit pe Where You’re Logged In/Unde eşti conectat şi, după ce apeşi Edit/Editare, poţi vedea lista browserelor din care ai accesat reţeaua de socializare, dar şi zona aproximativă în care te aflai la momentul respectiv.
 
Dacă ceva din listă este suspect, poţi apăsa End Activity/Încheie toate activităţile pentru a ieşi din toate dispozitivele autentificate pe Facebook, iar apoi schimbi parola. 
 
 
Pentru a primi notificări atunci când altcineva îţi accesează contul de Facebook, apeşi pe Edit/Editare în dreptul Login Alerts/Alerte de conectare din secţiunea Security şi schimbi setările pentru a primi notificări. 
 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult