Microsoft demarează programul de upgrade la Windows 8

11.05.2012
Microsoft demarează programul de upgrade la Windows 8

Microsoft ne-a obişnuit deja de ani buni cu programul său de upgrade, prin care utilizatorii sunt încurajaţi să cumpere PC-uri livrate cu versiunea actuală de Windows, plecând de la premiza unei reduceri substanţiale de preţ pentru achiziţia pachetului de upgrade la versiunea mai nouă, în acest caz Windows 8.

Microsoft demarează din iunie programul de upgrade la Windows 8

Idea nu este de loc rea, utilizatorii având posibilitatea să achiziţioneze acum o licenţă Windows 7, urmând ca mai târziu să se decidă dacă merită făcută trecerea la Windows 8 – un sistem de operare primit deocamdată cu mult scepticism de utilizatorii Windows 7, obişnuiţi cu modul tradiţional de utilizare a sistemelor de operare Windows.

Conform ultimelor zvonuri, în programul de upgrade la Windows 8 se încadrează toţi utilizatorii care achiziţionează un PC desktop sau laptop cu sistem de operare Windows 7 (Home Basic sau una din versiunile superioare).

Sumele exacte care ar urma să fie deduse din costurile unei licenţe pentru Windows 8 nu sunt deocamdată cunoscute. Pentru detaliile complete nu mai avem prea mult de aşteptat, Microsoft plănuind să lanseze noul program de upgrade în data de 2 iunie, odată cu ediţia Windows 8 Release Candidate – reprezentativă pentru cum va arăta şi funcţiona versiunea finală a sistemului Windows 8. Programul de upgrade la Windows 8 ar urma să dureze până în luna ianuarie a anului viitor.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult