Imagini neoficiale cu Sony Xperia T

Imagini neoficiale cu Sony Xperia T

Sony Xperia T va fi viitorul top de gamă al producătorului, după lansarea oficială de la IFA 2012. Pentru cei care nu au urmărit detalii despre terminal, vom relua o parte din facilităţile pe care le oferă. În primul rând, vorbim despre un ecran de 4.6″ cu rezoluţie de 720×1280 pixeli. Nu ştim dacă Sony va apela la un afişaj AMOLED la fel ca alţi producători concurenţi sau va folosi în continuare LCD-ul de calitate cu care s-a remarcat la Xperia S.

Sony Xperia T - nu are butoane fizice sub ecran

Dacă ar fi fost lansat acum un an sau doi, Sony Xperia T ar fi făcut parte din gama arc. Corpul său este foarte subţire şi arcuit în partea din spate. Capacul nu este detaşabil, aşa încât bateria nu poate fi schimbată de utilizator. Pentru a avea acces la slot-ul microSIM, producătorul a construit o fantă laterală. Tot acolo se găseşte şi slot-ul pentru card microSD. Apreciem faptul că Sony nu mai consideră că ştie cu câtă memorie se pot descurca utilizatorii, aşa cum a făcut-o la seria NXT. Sub ecran nu se află cele trei butoane capacitive specifice sistemului de operare Android. Ele au fost mutate acum pe ecran, ceea ce înseamnă că vor ocupa puţin din spaţiul de afişare.

Sony Xperia T - accesul la microSIM şi microSD

Ne aşteptăm ca Sony Xperia T să fie unul dintre ultimele modele pe care se va regăsi sigla veche Sony Ericsson. Camera foto de pe spate va avea 13 MP şi am văzut deja câteva imagini realizate cu ea. Sony primeşte o mare bilă albă pentru că a pus butoanele laterale pe o singură latură şi în jumătatea de jos a telefonului. Ele sunt astfel uşor de accesat cu o singură mână. Motorizarea terminalului va fi asigurată de un chipset Qualcomm Snapdragon S4 cu procesor dual core Krait la 1,5 GHz, o soluţie similară cu cea întâlnită la HTC One S. Mai multe detalii oficiale despre Sony Xperia T vom afla la sfârşitul acestei luni.

Sony Xperia T - un design arcuit

Sony Xperia T - va rula Android 4.0 sau 4.1

Urmărește Go4IT.ro pe Google News