iPhone 4S – un upgrade pentru iPhone 4

04.10.2011
iPhone 4S - un upgrade pentru iPhone 4

UPDATE: Acum avem un articol amănunţit despre noul iPhone 4S.

Apple a anunţat în această seară un nou smartphone. Este vorba despre iPhone 4S, un upgrade pentru actualul model iPhone 4. Cele două arată identic la exterior, însă interiorul a primit modificări majore. În primul rând, iPhone 4S vine acum cu noul chipset Apple A5. Acesta dispune de un procesor dual core, ce ar trebui să fie de două ori mai performant. De asemenea, procesorul grafic cu două nuclee oferă o performanţă de şapte ori mai mare decât cea a modelului precedent.

iPhone 4S vine cu noul chipset Apple A5

iPhone 4S vine cu un modul hibrid GSM/CDMA, putând fi astfel folosit în aproape orice reţea de pe glob. Transferul de date prin conexiune 3G atinge acum viteze de până la 14,4 Mbps. Camera foto a primit un nou senzor, iluminat din spate (BSI), cu o rezoluţie de 8 MP. Ea permite acum filmare 1080p, cu stabilizarea imaginii.

iPhone 4S funcţionează atât în reţele GSM, cât şi în reţele CDMA

Una dintre aplicaţiile noi lansate de Apple pe iOS 5, noua versiune a sistemului de operare rulat de iPhone 4S, este Siri. Aceasta foloseşte recunoaşterea vocii pentru a prelua comenzi şi întrebări de la utilizator. Poţi să-i ceri telefonului să-ţi găsească un restaurant în apropiere, să-ţi stabilească o alarmă pentru a doua zi sau să-ţi spună dacă ai nevoie de o umbrelă în ziua respectivă.

Telefonele din oferta Apple

Noul iPhone 4S va avea acelaşi preţ ca actualul iPhone 4, însă va oferi şi o versiune de 64 GB. Preţurile vor fi de 200 $ pentru modelul cu 16 GB, 300 $ pentru cel de 32 GB şi 400 $ pentru modelul de 64 GB. Apple acceptă precomenzi pentru noul telefon începând din 14 octombrie.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News