Nokia 105 şi Nokia 301 – telefoane ieftine pentru utilizatori puţin pretenţioşi

Nokia 105 şi Nokia 301 - telefoane ieftine pentru utilizatori puţin pretenţioşi

Nokia a prezentat la MWC 2013 două modele de telefoane accesibile, numai bune pentru pachete cu abonamente ieftine. Nokia 105 este cel mai ieftin telefon mobil din oferta Nokia, iar modelul Nokia 301 promite dotări decente la un preţ bun.

Nokia 105 - click pentru galeria de imagini

Cu preţ de numai 15 euro, Nokia 105 oferă doar funcţii de bază specifice telefoanelor mobile. Modelul dispune de ecran color, radio FM pentru amatorii de muzică, ceas vorbitor cu alarmă şi nelipsita lanternă LED – foarte apreciată printre cei care locuiesc în zonele rurale. Producătorul susţine că ai nevoie să-l încarci o dată la 35 de zile.

Nokia 105 vine într-o carcasă rezistentă la praf şi stropire cu diverse lichide, oferită în versiuni de culoare neagră şi albastru cyan. Modelul va ajunge pe rafturile magazinelor europene la începutul acestei primăveri.

Nokia 301 - click pentru galeria de imagini

Nokia 301 vine cu un ecran ceva mai mare, de 2.4 inch, iar pentru poze are la dispoziţie o cameră foto de 3.2 MP, ce împrumută câteva din tehnologiile folosite de telefoanele mai scumpe din gama Nokia Lumia.

Modelul oferă conectivitate 3.5G şi web browser-ul Nokia Express pentru sesiuni de navigare prin conexiune de internet mobil.

Telefonul Nokia 301 este disponibil în variante cyan, negru, galben şi magenta, contra sumei de 65 euro. Alături de actuala versiune, Nokia 301 va primi în curând şi o variantă cu suport dual-SIM, disponibilă şi pentru pieţele europene către jumătatea acestui an.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult