Primele detalii despre Galaxy S8, venite din China: Sistem dual-camera şi scaner pentru iris

31.08.2016
Primele detalii despre Galaxy S8, venite din China: Sistem dual-camera şi scaner pentru iris
Mai este o jumătate de an până când Samsung va prezenta noul său smartphone vârf de gamă, care se va numi cel mai probabil Galaxy S8. Potrivit unor surse din China, terminalul va dispune de sistem dual-camera – una dintre unităţi cu senzor de 12 MP, iar cealaltă cu senzor de 13 MP – şi cameră frontală, pentru selfie-uri, de 8 MP. Senzorii pentru camere vor fi produşi de Samsung şi Sony. 

Mai mult, la fel ca şi Galaxy Note7, Galaxy S8 va include scaner pentru iris. Acest sistem de securitate este considerat mai sigur decât senzorii de amprentă. Împreună cu scanerul de pe Galaxy Note7, Samsung a lansat propriul manager de conturi, Samsung Pass. Serviciul permite autentificarea în aplicaţii şi conturi online prin simpla privire a ecranului. Note7 dispune şi de Secure Folder, un director securizat în care pot fi scunse informaţii şi conţinut. Directorul poate fi blocat şi accesat prin intermediul scanerului pentru iris. Vom vedea cu siguranţă toate aceste elemente şi pe Galaxy S8. 

 
Dacă zvonul privind camera secundară de 8 MP este adevărat, va fi prima dată după mulţi ani când Samsung va oferi un senzor mai mare pentru aceasta. 
 
Alte detalii nu se cunosc deocamdată, dar cu siguranţă vom mai afla multe lucruri despre Galaxy S8 în lunile care urmează. 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult