Samsung Galaxy Note 3, 10 milioane de unităţi vândute în primele două luni

Samsung Galaxy Note 3, 10 milioane de unităţi vândute în primele două luni

Galaxy Note 3 este un produs impresionant, Samsung punând la un loc cea mai puternică platformă hardware de la Qualcomm disponibilă în acest moment, cel mai bun ecran AMOLED produs de sud-coreeni până acum, o baterie consistentă şi faimosul stylus S-Pen, iar acest lucru se reflectă şi în vânzări, telefonul atingând oficial cifra de 10 milioane de unităţi vândute.

Aşa cum ştim deja, Samsung anunţă în realitate numărul de unităţi livrate către parteneri şi operatori, care nu reprezintă neapărat şi numărul de telefoane ajunse cu adevărat în mâinile utilizatorilor. Indiferent dacă ne place sau nu acest lucru, aceste telefoane sunt vândute din punctul de vedere al producătorului şi se reflectă în veniturile sale, iar cum această practică a fost folosită mereu de Samsung, rămâne o cifră relevantă pentru comparaţiile cu performanţele produselor anterioare ale companiei.

Samsung Galaxy Note 3 a atins cifra de 10 milioane de unităţi vândute în 60 de zile, apropiindu-se astfel de performanţa comercială a modelului Galaxy S 4, care a avut nevoie de o lună pentru atinge aceeaşi performanţă. Galaxy Note 3 a devenit totodată şi cel mai rapid vândut model din seria Note, versiunea anterioară având nevoie de un interval dublu de timp pentru a atinge această cifră iar modelul original atingând-o după de 10 luni.

Samsung afirmă că, din cele 58 de ţări în care Galaxy Note 3 este disponibil în mod oficial, piaţa chineză a fost cea mai dinamică. Compania afirmă că stylus-ul S-Pen este un avantaj pe această piaţă, acesta simplificând scrierea ideogramelor specifice acestei limbi.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News