Review God of War Ascension: începutul sfârşitului

18.03.2013
Review God of War Ascension: începutul sfârşitului

Lansat pentru consola PS3 la mai puţin de o lună după ce Sony a anunţat consola PS4, God of War: Ascension nu pare să genereze entuziasmul de ală dată, mai ales că vorbim de un joc God of War a cărui poveste este doar un prequel pentru trilogia iniţială.

Din fericire de noul proiect s-au ocupat aceiaşi designeri talentaţi ai studio Sony Santa Monica, marea noutate adusă de Ascension fiind introducerea unei componente multiplayer, în premieră pentru seria God of War.

God of War: Ascension se opreşte din nou asupra evenimentelor care au precedat povestea din titlurile numerotate ale seriei, fiind practic al doilea prequel al trilogiei, alături de mai vechiul Chains of Olympus, joc lansat în prima fază în 2008 pentru consola PlayStation Portable.

În aceste condiţii, luând în considerare şi faptul că nelipsitul Kratos a trecut deja prin foc şi sabie mai toate creaturile mitologice ale Greciei antice, ce mai poate aduce nou povestea din Ascension? Haideţi să aflăm din review-ul pe larg God of War Ascension, prezentat pe Go4games.ro.

Review God of War Ascension: începutul sfârşitului

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult