Telefonul curbat LG G Flex va ajunge în Europa în luna februarie a acestui an

Telefonul curbat LG G Flex va ajunge în Europa în luna februarie a acestui an

Anunţat în luna octombrie a anului trecut şi lansat în Coreea de Sud o lună mai târziu, primul telefon cu ecran curbat de la LG ar fi trebuit sa ajungă până la finele anului şi pe alte pieţe, inclusiv în România. Nu a fost să fie aşa, însă cei care îşi doresc acest model nu mai au mult de aşteptat.

Aflat în pragul unei iminente lansări în Statele Unite, LG G Flex va ajunge şi pe bătrânul continent începând cu luna februarie. LG a anunţat că acesta va fi disponibil în peste 20 de ţări începând cu luna viitoare, compania nominalizând pentru început doar Regatul Unit, Franţa, Germania, Italia, Austria şi Suedia. Telefonul este deja disponibil în oferta unor magazine locale prin importuri neoficiale, însă cei care-l aşteaptă şi în oferta operatorilor se pare că nu mai au mult de aşteptat.

Primul telefon cu ecran curbat de la LG, G Flex se remarcă prin forma care promite o ergonomie mai bună pentur interacţiunea tactilă, dar şi o rezistentă crescută la tensiune datorită flexibilităţii carcasei şi componentelor interne. Configuraţia hardware include un procesor Snapdragon 800, 2 GB de memorie RAM, un ecran OLED cu diagonală de 6” şi rezoluţie HD, o baterie cu o capacitate de 3500 mAh şi o camera foto cu senzor de 13 MP.

La fel ca LG G2, şi G Flex preia designul minimalist al carcasei şi butoanele RearKey amplasate pe spatele terminalului, acesta plusând însă cu o vopsea specială capabilă să-şi repare singură zgârieturile uşoare.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News