Moto Z ar putea primi upgrade de cameră cu zoom 10x

09.06.2016
Moto Z ar putea primi upgrade de cameră cu zoom 10x

În aşteptarea anunţului noului flagship Motorola, Moto Z, Lenovo a lansat câteva imagini de promovare care dezvăluie câte ceva despre capabilităţile accesoriului de cameră din seria „Moto Mods”. Se pare că leak-urile de până acum au fost destul de exacte, accesoriul pentru cameră fiind echipa cu propriul senzor foto şi propriul obiectiv, care va beneficia şi de zoom optic.

Noile informaţii sugerează că Moto Camera va beneficia de un obiectiv care va putea mări subiectul de zece ori, conexiunea la telefon fiind făcută cu ajutorul a 16 puncte de contact magnetice. Acestea vor oferi o prindere puternică, dar vor facilita şi transferul de energie şi date între accesorii şi telefon. Din imaginile disponibile online, Moto Z va beneficia de conectori magnetici doar în partea de jos.

Alături de Moto Camera, compania pregăteşte şi alte accesorii, unele fiind cosmetice, care să protejeze şi să schimbe aspectul telefonului, în timp ce altele vor oferi funcţionalitate în plus. Unul dintre accesorii se zvoneşte că va integra un pico-proiector pentru vizionarea de conţinut video. Imaginile lansate de curând de Lenovo sugerează că telefonul va fi livrat în trei culori: silver, gold şi rose gold.

 Anunţul oficial al seriei Moto Z ar trebui să aibă loc în această seară în cadrul Lenovo Tech World, eveniment care va fi ţinut în San Francisco.

Citeşte şi Moto Z: noi imagini cu telefonul şi primele detalii despre MotoMods

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult