Black Shark 3 și 3 Pro primesc dată de lansare pentru Europa

01.05.2020
Black Shark 3 și 3 Pro primesc dată de lansare pentru Europa

Adresate pasionaților de jocuri pe Android, noile modele Xiaomi Black Shark vor fi disponibile și cumpărătorilor europeni începând cu această lună.

Xiaomi va prezenta oficial noul duo format din modelul Black Shark 3 și versiunea 3 Pro în data de 8 mai. Spre comparație, generația precedentă a fost dezvăluită în luna martie a anului trecut.

Din păcate, prețurile la vânzare rămân un mister. Însă putem lua drept reper sumele cerute pe piața din China: 502 dolari pentru modelul standard și 676 dolari pentru versiunea Pro. Adăugăm aproximativ 20% costuri suplimentare pentru transport și taxe aplicabile bunurilor de proveniență extra-comunitară și probabil că ne apropiem de prețurile reale.

Black Shark 3 Pro vine echipat cu un ecran AMOLED QHD+ (1440×3120 pixeli) de 7.1 inch, cu rată de refresh la 90 Hz și interfață touch cu rată de eșantionare a comenzilor la 270Hz, pentru eliminarea de facto a efectului de lag. Ecranul cu rată de aspect 19.5:9 folosește și o tehnologie numită MEMC motion compensation, care ar trebui să îmbunătățească fluiditatea mișcărilor la vizionarea de filme și clipuri video online.

Black Shark 3 în varianta standard vine cu un ecran de 6,67” cu rezoluţie Full HD+.

Designul prevede și un set de butoane pop-up pe lateralul carcasei, funcționând ca și mini-gamepad în sesiunile de gaming.

Sub capotă, găsim o configurație puternică, motorizată de chipsetul Snapdragon 865 și susținută cu un acumulator de 5000 mAh. Telefonul suportă încărcare rapidă prin portul USB-C (putere de până la 65W cu adaptorul AC inclus) și încărcare wireless la puteri de până la 18W.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News