Un tehnician a găsit un mesaj ascuns într-un iPhone adus la reparat: „Spune-i soției mele… banii sunt ai tăi”

29.10.2020
Un tehnician a găsit un mesaj ascuns într-un iPhone adus la reparat: „Spune-i soției mele... banii sunt ai tăi”
Foto: captură din video

Un tehnician care repară telefoane a descoperit un mesaj ascuns și bani într-un iPhone adus de un bărbat împreună cu soția lui la reparat.

În telefon, tânărul a găsit un bilețel și o bancnotă de 100 de dolari. Proprietarul telefonului îi cerea, în mesajul scris, tehnicianului să nu repare dispozitivul și să îi spună soției lui că terminalul nu mai poate fi salvat. Se pare că femeia dorea să vadă istoricul convorbirilor, deoarece îl suspectează pe soțul ei că este infidel.

O înregistrare cu biletul și bancnota găsite în iPhone a fost publicată pe TikTok de către tehnician, numit Mani Warda, unde a devenit foarte populară.

@maniwardaUnbelievable ##realationshipgoals ##husbandcheck ##cheater ##fyp ##foryou ##xyzbca♬ original sound – Maniwarda ?

„Te rog spune-i soției mele că telefonul nu poate fi reparat, vrea să îmi verifice istoricul convorbirilor, cei 100 de dolari sunt ai tăi, mulțumesc”, este mesajul scris pe bilet.

La finalul clipului video, tehnicianul își întreabă prietenii de pe TikTok ce ar trebui să facă. Răspunsurile au fost diverse. „Păstrează suta de dolari și spune-i femeii”, a scris un utilizator. „Ea deja știe, doar că nu vrea să accepte adevărul”, a remarcat altcineva. Sunt și oameni care cred că tot incidentul a fost regizat de Mani Warda pentru faimă. Dacă a făcut acest lucru, atunci operațiunea i-a ieșit, deoarece clipurile au milioane de vizualizări.

Citește și: O tânără a fost împușcată mortal în timp ce filma o „răpire”, pentru TikTok

Femeia a venit cu o zi mai devreme decât le-a zis tehnicianul pentru a vedea telefonul. Tânărul i-a spus că nu l-a reparat deoarece a găsit bilețelul și banii în terminal. „Nu vreau să am de a face cu asta și nu vreau ca voi să mă implicați”, i-a spus el.

Femeia a insistat ca el să repare telefonul pentru 200 de dolari, ceva ce Mani Warda a acceptat, deși a explicat că se simte prost că a fost implicat în această situație.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult