O tânără a fost împușcată mortal în timp ce filma o „răpire”, pentru TikTok

14.10.2020
O tânără a fost împușcată mortal în timp ce filma o „răpire”, pentru TikTok
Foto: Instagram/are.ma13

O tânără a fost împușcată în timp ce filma o răpire falsă pentru a publica clipul video pe TikTok.

Areline Martínez, în vârstă de 20 de ani, a fost împușcată accidental, în timpul filmării. Potrivit presei locale, doi dintre tinerii care au fost de față când s-a petrecut incidentul au fugit cu o mașină, dar au fost identificați de autorități.

Incidentul s-a petrecut în Chihuahua, Mexic, iar poliția a deschis o anchetă. Decesul s-a petrecut la începutul acestei luni, potrivit Mexico News Daily.

 

View this post on Instagram

 

??

A post shared by ??????? ????????? (@are.ma13) on


Martínez a fost împușcată în cap cu o armă reală. Înainte să moară, tânăra a publicat pe TikTok mai multe clipuri video în care apărea cu ochii acoperiți, dar și cu picioarele și mâinile legate.

Clipurile video au fost șterse de pe TikTok, dar încă circulă pe internet.

Oamenii își riscă viața pentru faimă pe TikTok sau Instagram

Potrivit procurorului general din statul mexican, César Augusto Peniche Espejel, cel care a ucis-o pe tânără a crezut, probabil, că pistolul era descărcat. El a promis că vinovatul va fi pedepsit.

Martínez era mama unui băiețel de un an. Tânăra a fost înmormântată luni.

 

View this post on Instagram

 

♥️♥️?

A post shared by ??????? ????????? (@are.ma13) on


Oamenii își asumă tot mai multe riscuri pentru a deveni populari pe rețelele de socializare. Recent, două studente au căzut de pe o clădire în timp își făceau selfie-uri la o petrecere. Totodată, un tânăr a căzut într-un canion și a murit, în căutarea pozei perfecte.

Sursa: Insider

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult