VIDEO: Descoperire tulburătoare făcută de o familie în spatele unei oglinzi încorporate în perete

18.01.2021
VIDEO: Descoperire tulburătoare făcută de o familie în spatele unei oglinzi încorporate în perete
Foto: PxHere.com

O familie care a cumpărat recent o casă a făcut o descoperire tulburătoare într-un perete care avea o oglindă încorporată.

Când au deschis elementul suspect, noii locatari au găsit acolo o oglindă falsă, prin care cineva putea privi fără a fi văzut, cabluri pentru echipament video și chiar un dulap.

Annabell Mickelson, din statul american Arizona, a publicat pe TikTok mai multe clipuri video cu descoperirea. Potrivit ei, înainte de a se muta acolo, familia ei auzise că în casa respectivă se dădeau multe petreceri.

Clipul video publicat de Mickelson a fost văzut de milioane de ori.

@annabellmickelsonI’m a little scared!! ##hiddenwall ##scary ##cabinets ##twowaymirror ##walldestruction ##curious ##MyRoutine ##fyp ##viral ##wtf ##someonehelp ##weird ##strange♬ Oh No – Kreepa

Nu toată lumea este, însă, convinsă că acea zonă a casei a fost folosită pentru a fi înregistrați pe ascuns oameni. Unii cred că în locul oglinzii a fost un acvariu încorporat în perete, iar alții că acolo a fost cândva un televizor. Totuși, asta nu explică de ce acolo a fost pusă ulterior o oglindă prin care se putea vedea.

Annabell a spus, într-un alt clip video, că spațiul respectiv va fi transformat de familie într-o debara.

Sursa: TikTok/annabellmickelson

CITEȘTE ȘI:

VIDEO: O femeie a găsit un mesaj ciudat scris pe tomberon, în zăpadă, iar acesta are o explicație terifiantă

Un tehnician a găsit un mesaj ascuns într-un iPhone adus la reparat: „Spune-i soției mele… banii sunt ai tăi”

O familie a dezvoltat un site cu cifre pozitive legate de COVID-19

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult