OnePlus 9R confirmat pentru India, va fi un model „Lite” al noii serii

19.03.2021
OnePlus 9R confirmat pentru India, va fi un model „Lite” al noii serii

Mai sunt doar câteva zile până la momentul anunțului seriei OnePlus 9 și deja știm multe despre capabilitățile modelelor standard, cât și despre ceasul OnePlus Watch. CEO-ul companiei confirmă însă încă un zvon înainte să anunțe oficial detaliile despre noile smartphone-uri: va exista și un model mai ieftin, numit OnePlus 9R. Acesta va oferi o experiență de utilizare familiară fanilor OnePlus, dar va fi o alternativă de buget.

OnePlus 9R va oferi o experiență high-end la un preț redus

Pete Lau, CEO-ul OnePlus, a confirmat existența modelului OnePlus 9R în cadrul unui interviu cu publicația News18. Acesta va fi însă exclusiv pieței din India, fiind construit pentru a asigura o performanță ridicată la un preț mai mic. Telefonul va fi echipat cu 5G și va integra un ecran rapid, spune Lau, pentru o experiență de utilizare rapidă și fluidă. De asemenea, telefonul ar putea fi orientat și către gaming, fiind menționate sesiuni de „gameplay intens”.

Chiar dacă ne-a oferit câteva indicii, Lau nu vorbește despre specificațiile hardware ale lui OnePlus 9R. Zvonurile spun însă că telefonul ar putea fi echipat cu chipset-ul Snapdragon 865 de anul trecut și cu un ecran la 90 Hz, care să asigure fluiditatea în utilizare. Lau a comparat acest model cu OnePlus Nord de anul trecut, spunând însă că de data aceasta, compania vrea să meargă și mai departe în direcția funcțiilor high-end oferite la un preț mai mic.

Cel mai probabil, modelul OnePlus 9R nu va fi inclus în parteneriatul cu Hasselblad, care ar trebui să aducă un upgrade semnificativ camerelor de pe modelele OnePlus 9 și 9 Pro. De asemenea, noile modele sunt așteptate cu chipset mai performant, noul Snapdragon 888 de la Qualcomm, cât și cu ecrane la 120 Hz.

sursa: News18

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult