Noul birou MAGNUS Metal Desk ascunde cablurile folosind magneți

30.04.2021
Foto: SecretLab

Cablurile reprezintă o problemă pentru toți posesorii de computere desktop, iar compania Secret Lab din Singapore are o soluție – MAGNUS Metal Desk.

Firma, cunoscută în special pentru scaunele sale de gaming, a lansat pe piață un birou pentru gameri.

MAGNUS Metal Desk ascunde cablurile cu ajutorul magneților. Biroul costă 450 de dolari, iar accesoriile magnetice trebuie achiziționate separat.

Citește și: Acer dezvăluie scaunul de gaming Predator Thronos Air şi notebook-ul Predator Triton 300

Metal Desk include și tăvi și zone speciale în care pot fi ascunse cablurile. Suprafața biroului este acoperită cu Magpad Desk Mat, realizat din leatherette, un tip de piele artificială. Aceasta se atașează la birou tot prin intermediul unor magneți.

Pentru cei care le preferă, biroul oferă și nelipsitele, în industria de gaming, lumini RGB. Benzile sunt invizibile dacă nu sunt pornite.

Biroul are o înălțime de 74 de cm și este disponibil în două versiuni, cu lungime de 150 de cm și de 120 cm. Momentan este disponibilă doar versiunea mai mare.

Sursa: Go4games.ro

Firma Zero Labs a transformat un vehicul vechi de 50 de ani în EV în 24 de ore

Cea mai puternică turbină mareică din lume poate furniza energie pentru 2.000 de locuințe

Tamagotchi Pix este versiunea cu cameră a celebrului animal de companie virtual

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult