Selecție de produse utile, interesante și inedite disponibile acum la Lidl

22.06.2021
Selecție de produse utile, interesante și inedite disponibile acum la Lidl

Lidl, unul dintre cei mai populari retaileri din România, a publicat noul catalog cu oferte, valabile în perioada 21 – 27 iunie.

În săptămâna care abia a început, din magazinele Lidl poate fi achiziționat un aparat de cafea portabil, alimentat cu energie de o baterie. Aparatul funcționează cu cafea măcinată și cu pads.

Rezervorul de apă are capacitate de 240 ml. Aparatul de cafea Parkside folosește o baterie Parkside. Acumulatorul trebuie achiziționat separat, la fel și încărcătorul pentru acesta.

Lidl vinde și un încărcător de baterii, la pachet cu un acumulator (20 V, 2 Ah). Pachetul va costa 119 lei.

Un acumulator de capacitate mai mare (20 V, 4 Ah) costă 149 de lei.

Util pentru meșteri este un capsator electric. Retailerul vinde un model Parkside la prețul de 100 de lei. Acesta este compatibil cu capse de 15 – 25 mm și cu cuie de 15, 20, 25, 32 mm. Accesoriile incluse în cutie sunt: 500 de capse (200 de 15 mm, 300 de 25 mm), 500 de cuie (200 de 25 mm, 300 de 32 mm) și o cheie pentru șuruburi cu cap hexagonal. Aparatul vine cu un cablu cu lungime de 4 m.

Ofertele Lidl de joi

În magazinele retailerului german va putea fi găsit, începând de joi, un aspirator de mână cu acumulator, marca Silvercrest. Aparatul va costa 119 lei și va putea fi folosit pentru cărățarea de tastaturi, componente de PC-uri, telefoane (mufele și difuzoarele) sau televizoare. Dispozitivul poate curăța și praful care se depune pe cărți în biblioteci.

Aparatul are filtru EPA integrat, dispune de capăt articulat și accesoriu pentru perii mici. Acumulatorul are capacitate de 2.000 mAh și oferă o autonomie maximă de 15 minute. Recipientul pentru praf al aspiratorului are capacitate de 100 ml.

Tot joi intră în oferta Lidl o perie cu aburi Silvercrest, care costă 90 de lei. Aceasta are rezervor de apă detașabil cu capacitate de 250 ml și cablu cu lungime de 2,2 m. Dispozitivul poate fi folosit pentru netezirea hainelor.

Interesant, pentru cei interesați de aromaterapie, este umidificatorul cu difuzor de arome și cu lumină ambientală pe care retailerul îl va vinde. Dispozitivul, marca Silvercrest, are un rezervor de 300 ml și poate difuza arome timp de până la 12 ore. Este disponibil și cronometru pentru: 1 oră, 3 ore sau 6 ore. Aparatul costă 119 lei.

Inedită este râșnița electrică pentru sare sau piper pe care Lidl o va vinde la prețul de 35 de lei. Produsul, marca Silvercrest Kitchen Tools, are mecanism de reglare a dimensiunii granulelor măcinate și sistem de iluminare. Aparatul funcționează cu o baterie AA, inclusă în pachet.

Interesantă este, de asemenea, cana gradată cu cântar integrat pe care o va vinde Lidl. Aceasta va costa 50 de lei și funcționează cu baterii AA.

Sursa: Lidl.ro

CITEȘTE ȘI:

Carrefour a introdus în ofertă boxa inteligentă Google Nest Hub

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult