Carrefour a introdus în ofertă boxa inteligentă Google Nest Hub

18.06.2021
Carrefour a introdus în ofertă boxa inteligentă Google Nest Hub

Lanțul de retail Carrefour a introdus în ofertă o boxă inteligentă de la Google. Modelul Nest Hub are display cu diagonala de 7”, dimensiunile 17,85 x 11,8 x 6,73 cm și o greutate de 0,48 kg.

Google Nest Hub se conectează la internet prin intermediul Wi-Fi. Dispozitivul oferă și conectivitate Bluetooth.

Nest Hub costă 469,9 lei la Carrefour. La eMAG, boxa inteligentă are, acum, prețul de 450 de lei. Magazinul online evoMAG are o promoție și mai bună. Dispozitivul Google costă acolo, la momentul redactării articolului, 399 de lei.

Carrefour vinde unele dintre cele mai interesante boxe inteligente

Boxa poate fi folosită pentru controlarea altor dispozitive inteligente din casă, pe post de difuzor Bluetooth sau pentru a rula aplicații multimedia. Printre aplicațiile disponibile se numără Spotify, Netflix, YouTube sau Disney+.

Google Nest Hub primește comenzi vocale prin intermediul serviciului Google Assistant. Microfoanele pot fi oprite complet prin intermediul unui buton poziționat pe partea din spate a dispozitivului.

Carrefour are acum în ofertă boxe inteligente de la toți marii producători. Săptămâna trecută, în oferta magazinelor au intrat modelele Google Nest Mini 2, Apple HomePod Mini și Amazon Echo Dot 4.

Sursa: Carrefour.ro

CITEȘTE ȘI:

Lidl va vinde, săptămâna viitoare, un produs util pentru cei cu multe gadgeturi

Kaufland, 15 iunie: Produse interesante, utile sau inedite din oferta magazinelor

Lidl va vinde un dispozitiv neobișnuit cu acumulator, sub marca Parkside

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult