Lidl 2-8 august: Ce produse atractive vinde compania în următoarele zile

02.08.2021
Lidl 2-8 august: Ce produse atractive vinde compania în următoarele zile

Lidl a anunțat care sunt noile produse care intră în portofoliul său în această săptămână. Printre acestea se află câteva dispozitive atractive.

Pentru pasionații de gadgeturi, atracția săptămânii este aspiratorul robot Vileda VR 303. Aparatul, care nu este unul smart, costă 700 de lei, are un nivel redus de zgomot în modul silențios și sistem de filtrare dublă. Rezervorul în care este colectată mizeria are capacitate de 500 ml.

Util în gospodărie, pentru ascuțirea cuțitelor, dălților sau a burghielor este polizorul dublu cu arbore flexibil Parkside, disponibil la prețul de 159 de lei. Aparatul are putere de 45 W, protecții pentru ochi și cablu cu lungime de 3 metri. Împreună cu polizorul este livrată o cutie de accesorii cu 103 piese. Produsul va beneficia de garanție de 3 ani.

Tot sub marca Parkside, Lidl vinde un set de 14 accesorii pentru bormașină. Acesta costă 40 de lei și include perii, un disc pentru șlefuit sau pad-uri pentru polisat.

Printre produsele care au ajuns în magazinele Lidl luni, 2 august, se găsesc două corpuri de iluminat interesante, utile în special pentru cei care au curte. Un reflector solar, cu senzor de mișcare, marca Livarno Home, costă 100 de lei.

Pentru cei care au nevoie de un reflector doar ocazional, Lidl vinde un model cu acumulator, marca Parkside, la prețul de 60 de lei.

Începând de joi, 5 august, un panou LED cu telecomandă pentru plafon, marca Livarno Home, va fi disponibil la prețul de 199 de lei. Dispozitivul are putere de 34 W și oferă o intensitate luminoasă de 4.700 lm. Vor fi disponibile două versiuni, în funcție de dimensiuni: 119,5 x 29,5 cm și 59,5 cm x 59,5 cm. Produsul va avea garanție de 3 ani.

Sursa: Lidl.ro

Citește și:

Produsele pe care Kaufland le scoate în față în această săptămână

Dedeman, 3 august: Produsele interesante din noul catalog. Accesorii utile pe caniculă

Te-ar mai putea interesa:

Culori în care vor fi disponibile Tesla Cybertruck și Roadster, dezvăluite într-un joc?

Și-a luat fetița în brațe și a simțit un miros familiar. A dus-o la spital, iar bănuiala i s-a confirmat

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult