Samsung critică „iCârpa” de 20 de dolari, oferind una gratuită pentru fanii Galaxy

11.11.2021
Samsung critică „iCârpa” de 20 de dolari, oferind una gratuită pentru fanii Galaxy

Faptul că Samsung critică Apple pentru „iCârpa” de 20 de dolari nu este surprinzător. Compania coreeană a pornit o ofertă pentru fanii săi, în care aceștia pot primi o lavetă gratuită pentru ștergerea ecranelor telefoanelor din gama Galaxy. Desigur, nimic nu te oprește să ștergi orice altceva cu ea.

Samsung ironizează din nou Apple, de data aceasta pe baza lavetei lansate de curând

Samsung Germania a răspuns la lansarea lavetei Apple cu micro fibre de 20 de dolari, destinată pentru curățarea ecranelor dispozitivelor, cu o ofertă pentru utilizatorii înscriși în programul Samsung Members. Primii 1.000 de utilizatori Samsung din Germania care intră în aplicație și aplică pentru această ofertă, pot primi o lavetă cu micro fibre gratuit din partea companiei. Aceasta are o dimensiune de 20 x 20 cm (chiar mai mare decât cea Apple).

Totuși, nu este clar dacă această „Galaxy Cârpă” poate fi cumpărată separat. Și dacă ar putea fi cumpărată separat, nu este clar cât ar costa una. Normal ar fi să fie mai ieftină decât alternativa Apple pe care compania încearcă să o ironizeze.

 

Este destul de clar însă că Apple nu a lansat această lavetă pentru ștergerea ecranului telefonului. Aceasta a apărut în ofertă alături de noile computere MacBook Pro, cu ecrane de 14, respectiv 16” și este în continuare livrată gratuit alături de monitoarele Apple Pro Display XDR, care pornesc de la prețuri de 5.000 de dolari americani. Conform iFixit însă, laveta Apple nu este în niciun fel specială.

Samsung are o istorie de reacții rapide și dure la adresa Apple. Compania coreeană a criticat în trecut producătorul american de smartphone-uri pentru eliminarea jack-ului de căști pe iPhone 7, dar și pentru eliminarea accesoriilor din cutia telefoanelor. Totuși, în prezent, telefoanele sale high-end nu mai oferă jack-uri de căști și nici accesorii în pachet. De altfel, se zvonește că următoarea sa tabletă de top, Galaxy Tab S8 Ultra, ar putea fi livrată cu un „notch” în ecran, un alt element pe care Samsung l-a criticat în trecut la dispozitivele Apple.

sursa: Android Central

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult