Dispozitiv 2-în-1, disponibil în curând la Lidl. Ajută la relaxare și la somn

13.12.2021
Dispozitiv 2-în-1, disponibil în curând la Lidl. Ajută la relaxare și la somn

Lidl va vinde, începând de joi, un difuzor de arome inedit, marca Silvercrest.

Un astfel de dispozitiv poate oferi mai multe beneficii. În primul rând, difuzoarele de arome oferă un miros plăcut în casă. Acestea folosesc uleiuri esențiale sau uleiuri eterice.

Unele cercetări au arătat că anumite arome pot combate stresul și crește productivitatea. Alte arome au potențialul de a purifica aerul și de a da o stare de bine.

Difuzorul poate funcționa neîntrerupt până la 7 ore înainte ca rezervorul de lichid cu capacitate de 100 ml să se golească.

Modelul vândut de Lidl costă 119 lei. Dispozitivul dispune de sistem de iluminare cu trei trepte de intensitate.

În pachet sunt incluse 500 de grame de cristale de sare. Astfel, aparatul este unul 2-în-1: difuzor de arome și lampă cu sare.

Potrivit Healthline, nu există dovezi științifice solide care să arate că lămpile cu sare sunt benefice pentru sănătate. Totuși, aceste dispozitive creează un mediu plăcut și pot reduce seara expunerea la lumină puternică, pentru ca utilizatorii să adoarmă mai repede.

Cablul de alimentare al aparatului are o lungime de 1,5 metri. Produsul va beneficia de garanție de 3 ani.

Posesorii de animale de companie trebuie să fie atenți ce uleiuri folosesc în difuzoarele de arome, deoarece unele dintre acestea pot afecta sănătatea acestora.

Citește și: Căștile true wireless revin în oferta Lidl. Prețul este atractiv

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult