Căștile true wireless revin în oferta Lidl. Prețul este atractiv

09.12.2021
Căștile true wireless revin în oferta Lidl. Prețul este atractiv

Lidl va introduce din nou în ofertă un model de căști true wireless, sub marca proprie Silvercrest.

Dispozitivile au acumulatori litiu-polimer (Li-Po) cu capacitate de 50 mAh fiecare. Atunci când utilizatorii ascultă muzică la căști, autonomia maximă este de 3 ore, potrivit producătorului.

Li-Po este un model mai nou și mai sigur de baterie. Aceasta pierde mai puțină energie atunci când nu este folosită și prezintă un risc mai redus de incendiu comparativ cu Li-Ion.

Carcasa mai poate încărca, cu bateria la 100%, căștile de câteva ori. Acumulatorii căștilor se încarcă rapid: în 15 minute primesc suficientă energie pentru 75 de minute de muzică. În interiorul carcasei există trei LED-uri albe care indică nivelul bateriei.

Dispozitivele primesc comenzi prin intermediul butoanelor fizice cu care sunt prevăzute și pot fi folosite pentru convorbiri telefonice.

Căștile vor fi disponibile, începând de joia viitoare (16 decembrie), în patru culori închise: albastru, roșu, verde și gri.

Produsul va beneficia de garanție de 3 ani.

Cei de la revista britanică Wich?, care apără interesele consumatorilor, au testat căștile true wireless pe care le oferă Lidl și au ajuns la concluzia că acestea oferă sunet decent. Nu e rău pentru un produs de 8-9 ori mai ieftin decât modelul Apple AirPods 2.

Foto: Lidl.ro

CITEȘTE ȘI:

Noile electronice intrate în oferta Carrefour. Laptop ieftin prin programul Rabla

Produsele inteligente Zigbee, din nou în oferta Lidl. Prețurile sunt atractive

Accesorii și cadouri de Crăciun inedite din oferta actuală a Dedeman

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult