LIDL: Trei gadgeturi utile în bucătărie, disponibile chiar acum

05.01.2022
LIDL: Trei gadgeturi utile în bucătărie, disponibile chiar acum
Foto: Profimedia Images, Shutterstock

Lidl are în oferta actuală trei gadgeturi utile în bucătărie, printre care un fierbător de ouă inedit.

Un cântar de bucătărie, marca Silvercrest Kitchen Tools, este disponibil la prețul de 30 de lei. Dispozitivul dispune de funcție TARA și sistem automat de oprire. Mai mult, cântarul are dimensiunile 14,5 x 1,7 x 20 cm, funcționează cu baterii și suportă o greutate maximă de 5 kg.

Inedit este fierbătorul de ouă de mici dimensiuni, oferit tot sub marca Silvercrest Kitchen Tools și la același preț, de 30 de lei. Aparatul poate fierbe maxim două ouă, iar dimensiunile mici îl fac ideal pentru călătorii. Dispozitivul are cablu cu lungime de 80 cm și o putere de 250 W. Fierbătorul este disponibil în culorile verde și albastru.

Util ar putea fi, mai ales pentru amatorii de ceaiuri, fierbătorul de apă din inox oferit de Lidl, la prețul de 100 de lei. Aparatul are capacitate de 1 litru, putere de 3.100 W și capacitate de 1,7 litri. Dispozitivul vine cu cablu de alimentare cu lungime de 75 cm.

Compania oferă garanție de 3 ani la toate cele trei produse prezentate.

Pe lângă, cântar, fierbătorul de ouă și fierbătorul de apă, mai sunt disponibile un slow cooker și un cântar smart pentru baie, compatibil cu sistemele de operare mobile Android și iOS.

Citește și: Produse interesante aflate cu discount la Dedeman în prima săptămână din 2022

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult