Lidl va oferi un set de lumini „smart” pentru biciclete

26.05.2022
Lidl va oferi un set de lumini „smart” pentru biciclete

Lidl a publicat informații despre o parte din produsele pe care le va oferi în magazinele sale săptămâna viitoare. Ne-a atras atenția un set de lumini pentru biciclete. Dispozitivele sunt marca proprie a companiei, Crivit, și vin cu câteva elemente interesante.

Lămpile dispun de acumulator și folosesc LED-uri marca Osram.

Cea frontală are acumulator cu capacitate de 1.800 mAh, iar cea din spate baterie de 300 mAh. Ambele se încarcă prin intermediul unor porturi USB-C. În cutie este inclus și un cablu de încărcare.

Lidl
Setul de lămpi pentru biciclete care va fi disponibil la Lidl

Este interesant faptul că lampa frontală oferă control automat al luminii – intensitatea acesteia se adaptează automat la lumina ambientală. Luminozitatea poate fi schimbată și manual, fiind disponibile trei trepte.

Citește și: Turul online al magazinelor: Lidl vinde electronice, produse solare și accesorii de bicicletă

Lampa frontală oferă, cu acumulatorul încărcat complet, o autonomie maximă de 6 ore. Cea pentru partea din spate are autonomie maximă de 9,5 ore.

Totodată, lampa din față are indicator pentru nivelul bateriei. Ambele dispozitive rezistă la praf, stropi de apă și ploi ușoare (certificare IP44).

Setul de lumini va costa, la Lidl, 75 de lei și va fi disponibil începând de luni, 30 mai.

Produsul va beneficia de garanție timp de 3 ani.

Foto: Lidl.ro

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult