Turul online al magazinelor: Lidl vinde electronice, produse solare și accesorii de bicicletă

30.05.2022
Turul online al magazinelor: Lidl vinde electronice, produse solare și accesorii de bicicletă
Foto: Profimedia Images

Clienții Lidl pot găsi noi produse, începând de luni, la standurile din centrul magazinelor.

O lampă solară Livarno Home, în formă de papagal, este disponibilă la prețul de 35 de lei. Lampa se aprinde automat la lăsarea întunericului, dar poate fi oprită și manual. Autonomia maximă este de 8 ore. Înălțimea dispozitivului, cu țăruș cu tot, este de 43,4 cm. Produsul beneficiază de rezistență la praf și apă (IP44).

Un alt produs solar disponibil acum la Lidl este o ghirlandă cu 50 de LED-uri, dispuse în 10 becuri. Aceasta are o lungime totală de 5 metri, din care 2,75 metri este lungimea cablului de alimentare. Durata de iluminare oferită este de 8 ore. Ghirlanda funcționează la temperaturi cuprinse între 0 și 58 de grade Celsius.

Becul RGB vândut de Lidl are telecomandă dedicată.

Totodată, un LED RGB, de 806 lumeni (cel cu soclu E27) sau 250 de lumeni (cu soclu E14), costă 30 de lei. Dispozitivul poate fi controlat din telecomanda dedicată. Becurile pot afișa 15 culori diferite. Sunt disponibile și patru programe de alternare a culorilor.

Citește și: Turul online al magazinelor: 3 produse IT&C disponibile cu reduceri, de pe până la 50%, la Carrefour

Mai mult, un set de lumini pentru biciclete, cu certificare IP44, este disponibil la prețul de 40 de lei. Autonomia maximă este de 9 ore. Este disponibil și un set care dispune de acumulatori, la prețul de 75 de lei. Acesta are o caracteristică interesantă: lumina se adaptează automat la condițiile din jur.

Lidl oferă și un mini răcitor de aer interesant. Aparatul, marca SilverCrest, dispune de funcție de lampă de veghe. Produsul costă 129 de lei.

Lidl
Peria de curățare electrică disponibilă la Lidl.

Un articol inedit este peria de curățat cu acumulator marca Silvercrest. Aceasta include patru capete și are o autonomie maximă de 80 de minute. Dispozitivul beneficiază de rezistență ridicată la apă (IPX7). Peria poate fi folosită pentru curățarea de vase, chiuvete sau a rosturilor dintre faianță și gresie.

Joi intră în oferta Lidl un termometru digital, pentru grătar, la prețul de 40 de lei. Acesta funcționează la temperaturi cuprinse între -10 și 300 de grade Celsius.

Foto: Lidl.ro

Citește și Turul online al magazinelor: 3 produse atractive aflate la reducere în oferta Dedeman

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult