O tânără a făcut o descoperire surprinzătoare în camera foto cumpărată second-hand

10.01.2023
O tânără a făcut o descoperire surprinzătoare în camera foto cumpărată second-hand
Foto: Pixabay

O tânără a povestit pe o rețea de socializare surpriza de care a avut parte după ce a cumpărat o cameră foto folosită.

Ea a cumpărat dispozitivul de la un magazin Goodwill din Arizona. În cameră se afla un card SD. Când l-a accesat, tânără de 21 de ani a avut o mare surpriză. Dispozitivul de stocare conținea imagini cu tatăl ei, care locuiește într-un alt stat, Idaho.

Magazin Goodwill din Oregon. (Foto: Wikimedia)

Speriată, tânăra l-a sunat pe tatăl ei, dar aparent nici el nu știe cum s-a întâmplat asta. Ea a promis că va reveni cu detalii despre acest incident.

Citește și: Tânără, pozată de un aspirator robot în timp ce stătea pe toaletă. Imaginile, încărcate pe internet

Alți oameni care au văzut postarea au povestit întâmplări similare prin care au trecut. „Lucrez într-un magazin second-hand. Am găsit într-o zi o poză veche de Crăciun cu mătușa mea pe un raft. Nu locuiește în același oraș”, a scris cineva.

„Fratele meu a donat o plasă cu haine către Goodwill. Peste câteva luni tata a cumpărat un depozit la o licitație și plasa cu hainele era în el”, a scris o altă persoană.

Totodată, recent o femeie care a cumpărat un televizor folosit a avut și ea parte de o surpriză. Acesta afișa pe ecran logo-ul unui hotel aflat la o distanță de 4.400 de km de orașul ei.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult