Lidl: 7 produse din oferta săptămânii care merită atenție

20.02.2023
Lidl: 7 produse din oferta săptămânii care merită atenție

Am selectat câteva produse interesante din oferta Lidl, care vor putea fi găsite în magazine în perioada 20 – 26 februarie.

Produse disponibile la Lidl începând de luni, 20 februarie

Un cântar cu calculator de calorii, marca Silvercrest Kitchen Tools, este disponibil la prețul de 60 de lei. Dispozitivul include funcție TARE și suportă o greutate maximă de 5 kg. Cântarul calculează grăsimea, proteinele, carbohidrații sau caloriile. Produsul oferă valori pentru 1.000 de alimente populare. Cântarul se oprește automat după o perioadă de inactivitate.

Citește și: Energie verde: 3 sisteme solare atractive, disponibile cu preț redus la Dedeman

Tot începând de astăzi este disponibilă la Lidl o brățară de fitness Health For You by Silvercrest. Dispozitivul măsoară pulsul, pașii, analizează somnul și înregistrează perioadele de activitate. Brățara oferă suport pentru notificări, are alarmă cu vibrații și afișează permanent ora și data. Tracker-ul costă 149 de lei și este disponibil cu brățări în mai multe culori.

Lidl
Tensiometrul cu Bluetooth oferit de Lidl.

Interesante mai sunt, în oferta actuală, un tensiometru, un pulsoximetru și un termometru cu Bluetooth. Aceste dispozitive pot transmite măsurătorile făcute către o aplicație dedicată de smartphone, pentru a fi păstrate și analizate pe termen lung. Cele trei dispozitive, oferite tot sub marca Health For You by Silvercrest, costă, în ordinea în care le-am enumerat: 149 de lei, 129 de lei, respectiv 90 de lei.

Produse disponibile la Lidl începând de joi

Pe 23 februarie ajung în magazine cuțite și bricege Rocktrail, la prețul de 35 de lei bucata.

Pasionații de mișcare și aventuri în aer liber vor putea achiziționa din magazinele retailerului și un binoclu Auriol cu obiectiv de 32 mm. Acesta are zoom optic 12x și lentile din sticlă cu strat antireflex. Binoclul va costa 55 de lei. În pachet este inclusă și o husă de transport.

Foto: Lidl.ro

Citește și: IKEA anunță Vindstryka, un senzor smart home pentru calitatea aerului, temperatură și umiditate

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult