Apple Watch Edition vine la pachet cu servicii de lux

31.03.2015
Apple Watch Edition vine la pachet cu servicii de lux

Preţul exorbitant al Apple Watch Edition va asigura un tratament aparte clienţilor care doresc să cumpere un asemenea produs. Conform unor documente interne scăpate pe internet, se pare că Apple se pregăteşte să ofere servicii de lux tuturor celor care vor cumpăra varianta realizată din aur. Desigur, la un preţ de intrare de 10.000 de dolari, astfel de tratament era de aşteptat.

Conform informaţiilor disponibile, se pare că oricine va dori să cumpere un Apple Watch Edition va deveni un client prioritar pentru companie. Atunci când doreşti să cumperi un astfel de ceas treci automat în faţa altor clienţi la coadă şi ai la dispoziţie o oră întreagă în care poţi testa ceasul într-o zonă privată. Alături de client se află în permanenţă un expert, care poate să răspundă la orice întrebare legată de noul gadget Apple şi să ofere orice tip de asistenţă.

De asemenea, după cumpărare, în cazul unei probleme, clienţii Apple Watch Edition au prioritate şi dispun pentru doi ani de o linie telefonică dedicată, disponibilă 24 de ore. Apple pare să ia în serios statutul unui produs de lux şi încearcă să ofere servicii comparative cu cele ale magazinelor de bijuterii. Desigur, vor exista câteva avantaje şi pentru cei care doresc să cumpere şi o variantă mai ieftină a ceasului.

Cei care optează pentru Apple Watch clasic, realizat din oţel, dispun alături de cei care cumpără Apple Watch Edition şi de un „asistent virtual”. Acesta constă într-un apel video care va ajuta utilizatorii să îşi pună ceasul în funcţiune şi să îl seteze corespunzător. Cei care optează pentru cea mai ieftină variantă, Apple Watch Sport, nu beneficiază de niciunul dintre aceste servicii.

Se pare că totuşi oricine doreşte să cumpere un ceas Apple va trebui să îşi facă programare în prealabil, cel puţin la început. Întrucât stocul va fi limitat, nu oricine intră într-un magazin va putea să plece cu un Apple Watch. Se pare că cei care au pre-comenzi vor putea să testeze un ceas înainte de lansare între 10 şi 24 aprilie, urmând apoi ca după data de 24 să vină într-o zi în funcţie de data programată să îşi ridice propriul dispozitiv. Acest proces va fi oprit cândva după lansare, probabil când producţia va depăşi cererea.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult