Căştile Philips PH805 promit o experienţă audio high-end la un preţ de nivel mediu.

11.09.2019
Căştile Philips PH805 promit o experienţă audio high-end la un preţ de nivel mediu.

Livrat de TP Vision sub brandul Philips, PH805 este un set de căşti din categoria over-ear, cu o construcţie ce permite plierea pentru transport. Produsul vine cu finisaje premium, difuzoare de 40 mm şi autonomie de până la 30 de ore în modul wireless.

Principalul element de atracţie este însă tehnologia Advanced Digital ANC, cu patru microfoane ECM – două microfoane de feedback în interiorul căştilor şi două feed-forward în afara căştilor – pentru a atenua cu până la 27dB sau 95% din zgomotul de fundal. Ajutând buna antifonare şi utilizarea cât mai confortabilă, cupele sunt dotate cu perne din spumă cu memorie, material care permite o distribuţie uniformă a forţei de apăsare şi mularea după conturul urechii.

Căştile oferă atât butoane fizice, cât şi controale tactile. Pot fi accesate direct de pe căşti funcţiile redare, pauză, skip înainte sau înapoi, sau pot fi efectuate funcţii simple de apel. Glisarea în sus sau în jos pe partea dreaptă controlează volumul şi funcţiile de asistent vocal, în timp ce apăsarea comutarea între noise-cancelling şi Awareness Mode, pentru a auzi mai bine sunetele ambiante în anumite momente, cum ar fi la traversarea străzii.

Cu greutate de 235 grame, căştile Philips PH805 suportă atât conectare wireless prin Bluetooth 5.0, dar şi folosirea în modul analogic, folosind cablul inclus în pachetul cu accesorii. În cel din urmă caz, utilizarea căştilor este posibilă fără alimentarea bateriei, autonomia fiind practic nelimitată.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult