Essential Phone primeşte un jack de căşti extern care costă cât jumătate din valoarea sa

14.11.2018
Essential Phone primeşte un jack de căşti extern care costă cât jumătate din valoarea sa

Apple este o companie cunoscută pentru eliminarea unor funcţionalităţi ale dispozitivelor, pentru a putea vinde un accesoriu care să restaureze acele capabilităţi, însă soluţiile sale nu sunt tocmai scumpe. Un adaptor pentru jack de 3,5mm costă 8 euro, însă Essential consideră că utilizatorii sigurului său telefon, Essential Phone, consideră că aceştia ar trebui să plătească mult mai mult pentru un accesoriu similar.

Essential a anunţat încă din vară cel de-al doilea accesoriu al său pentru montura magnetică de pe spatele dispozitivului. Aceasta era folosită iniţial doar de camera la 360 de grade pe care a lansat-o alături de Essential Phone, iar jack-ul audio urma să fie următorul. Având în vedere că nu am mai primit informaţii despre jack-ul audio modular între timp şi că Essential îşi schimbă direcţia complet, anulând proiectul Essential Phone 2, am crezut că acest accesoriu nu va mai fi lansat vreodată.

Ei bine, după mai multe luni de aşteptare, accesoriul „Audio Adapter HD” s-a lansat în sfârşit, la preţul de 150 de dolari. Culmea este că toate unităţile s-au vândut instant, deci fie au fost foarte puţine pe stoc, fie fanii Essential Phone îşi doresc un adaptor jack magnetic foarte mult. Adevărul este că în interiorul acestui accesoriu realizat din aluminiu este integrat şi un amplificator digital pe 32 de biţi, însă multe telefoane din prezent sunt livrate cu aşa ceva din fabrică. Iar cele care au amplificator au de obicei şi un jack audio integrat.

Cea mai amuzantă parte a acestui anunţ este de departe însă posibilitatea de a cumpăra accesoriul în rate de 14 dolari pe lună timp de un an. Cei care nu au prins un jack pentru căşti de Essential Phone vor mai avea şansa să îl cumpere săptămâna viitoare, când va intra din nou pe stoc.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult