IDAPT – un încărcător universal elegant şi practic - UPDATE

UPDATE: Dispozitivul de mai jos este disponibil şi în ţara noastră. Versiunea cu doi conectori şi 6 adaptoare costă 100 de lei, iar cea cu trei conectori şi acelaşi număr de adaptoare o găsiţi la 130 de lei. Pentru comandă şi lista conectorilor incluşi, precum şi a celor opţionali accesaţi acest link sau al doilea de la sursă. Mai jos găsiţi un clip de prezentare de la CES 2010.

O încurcătură de cabluri de alimentare pe birou nu este niciodată estetică decât dacă vrei să faci din ea un obiect de artă. IDAPT nu este primul încărcător universal, dar vine cu un concept foarte interesant şi o formă elegantă. Cele trei adaptoare interschimbabile se pot flexa pe suprafaţa dispozitivului, oferind o ergonomie sporită pentru conectarea unui număr foarte mare de gadgeturi. De la telefoane mobile şi PDA-uri, până la camere foto, MP3 playere şi headseturi Bluetooh, lista dispozitivelor compatibile este foarte mare şi în creştere.

IDAPT Universal Charger

Momentan sunt disponibile doar două culori pentru IDAPT, negru şi argintiu, dar pozele de la CeBIT 2008 sugerează şi alte viitoare culori, inclusiv rozul preferat de partea feminină. Pe site-ul oficial încărcătorul se poate comanda contra sumei de 43.06 €, în pachet fiind incluse 4 adaptoare la alegere. Pentru adaptoare adiţionale va trebui să plătiţi 6.83 € per bucată, o sumă relativ rezonabilă ţinând cont de facilităţile oferite.

IDAPT - se înţelege bine cu aproape toate gadget-urile