Aplicaţiile din magazinul Google Play vor putea fi testate fără instalare, înainte de a fi cumpărate

Aplicaţiile din magazinul Google Play vor putea fi testate fără instalare, înainte de a fi cumpărate

Disponibilă de ceva timp, tehnologia Instant Apps care permite rularea aplicaţiilor de Android fără instalare ajunge şi în magazinul Google Play, oferind utilizatorilor posibilitatea să testeze aplicaţiile de care sunt interesaţi înainte de a le cumpăra.

Noua opţiune „Try it Now” va fi adăugată în pagina aplicaţiilor, alături de butonul „Install”. Însă în primă fază doar unele aplicaţii vor purta eticheta Instant Apps, fiind nevoie de timp pentru ca dezvoltatorii să se familiarizeze cu uneltele puse la dispoziţie de Google.

Printre modificările anunţate se mai numără şi optimizări aduse paginii pentru jocuri. Aceasta primeşte secţiune pentru trailere, zonă „Premium” dedicată jocurilor plătite şi un design nou pentru secţiunea Editor’s Choice.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult