Browserul de internet Samsung poate fi instalat acum pe orice smartphone cu Android

11.08.2017
Browserul de internet Samsung poate fi instalat acum pe orice smartphone cu Android

Samsung a anunţat că browserul său Internet poate fi acum instalat pe orice dispozitiv cu sistem de operare Android, indiferent ce marcă este. Până acum aplicaţia era compatibilă cu modelele de telefoane produse de companie şi cu smartphone-urile din seriile Google Nexus şi Pixel.

 

Există o singură condiţie pentru ca un smartphone să poată rula Samsung Internet. Dispozitivul trebuie să ruleze Android 5.0 Lollipop sau o versiune mai nouă a sistemului de operare.

 

Samsung oferă şi o extensie pentru programul desktop Google Chrome, care permite sincronizarea bookmark-urilor din acesta cu Samsung Internet.

O caracteristică interesantă a programului de navigare oferit de Samsung este suportul pentru extensii care blochează reclamele.

 

Puteţi descărca Samsung Internet din Google Play.

 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult