Facebook adaugă opţiune pentru ştergerea mesajelor trimise accidental pe Messenger

Facebook adaugă opţiune pentru ştergerea mesajelor trimise accidental pe Messenger

Facebook Messenger va permite rechemarea mesajelor trimise accidental, administratorii reţelei de socializare lăsând o fereastră de timp surprinzător de generoasă în care să putem reveni asupra mesajului deja trimis.

Mesajele trimise pe Facebook Messenger vor putea fi şterse în maxim 10 minute după ce au fost trimise. Spre comparaţie, utilizatorii Gmail au la dispoziţie doar câteva secunde pentru a rechema un masaj la care au apăsat din greşeală butonul Send.  Totuşi, o condiţie rămâne pentru ca rechemarea mesajelor trimise accidentale pe Messenger să aibă sens: persoana aflată la celălalt capăt să nu fi apucat să le vizualizeze.

Ciudat este că administratorii Facebook sunt mult mai generoşi cu utilizatorii WhatsApp, mesajele din această reţea putând fi rechemate până la o oră după ce au fost trimise.

                                                                                       
Aflată deocamdată la stadiul de promisiune, opţiunea Unsend va fi adăugată într-una din versiunile următoare ale aplicaţiei Messenger pentru iOS şi Android.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult