Serviciul Instapaper Premium este disponibil acum gratuit pentru toţi utilizatorii

02.11.2016
Serviciul Instapaper Premium este disponibil acum gratuit pentru toţi utilizatorii
Instapaper, una dintre cele mai vechi şi populare platforme care permit salvarea de conţinut şi articole de pe internet pentru a fi accesate mai târziu, a anunţat că funcţiile premium sunt disponibile acum gratuit pentru toţi utilizatorii. Anunţul vine după ce firma a fost preluată de Pinterest mai devreme în acest an. Cei care au plătit deja un abonament vor primi banii înapoi pentru perioada rămasă din acesta. Preţurile pentru Instapaper Premium erau de 2,99 dolari pe lună şi 29,99 dolari pe an. 

Aplicaţia a fost dintotdeauna gratuită în versiunea de bază, dar cei care aveau cont Premium aveau acces la câteva caracteristici utile precum posibilitatea de a căuta ceva în corpul textului, nu doar în titluri. 

 
Decizia Instapaper pune într-o situaţie dificilă aplicaţia concurentă Pocket, care a început să livreze reclame în conturile gratuite, iar preţurile la serviciul premium costă 4,99 dolari pe lună şi 44,99 dolari pe an. 
 
Pinterest a anunţat că va continua să opereze Instapaper ca pe un produs independent, care va primi în continuare actualizări. 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult