Masinile zburatoare apar in 4 ani

05.10.2007
Masinile zburatoare apar in 4 ani

Maşina zburătoare este soluţia decongestionării traficului aglomerat din marile oraşe mondiale. Iar ea este mai aproape decât am crede noi, pentru că excentricul designer John Bakker a anunţat intenţia producerii unei combinaţii între o maşinuţă ce se aseamănă cu proiectul Carver şi un elicopter cu o singură elice. Ea va fi gata până in 2011.

Pe stradă maşinăria se va comporta ca un scuter mai ciudat, cu ale sale 3 roţi şi sistemul aparte de schimbare a direcţiei, ce înclină vehiculul când iei o curbă, ca la motociclism. Biodieselul ce va alimenta motorul acestui Carver evoluat va mulţumi şi ecologiştii, aşa că nimeni nu va mai avea nimic de comentat. Când te-ai plictisit de aglomeraţie, despachetezi elicea strânsă pe acoperiş şi îţi iei zborul. Aşa cum vei putea călători cu până la 200 km/h la o atlitudine de maxim 1500 m, sigur îţi va face plăcere să călătoreşti la bordul acestei jucării.

masina zburatoare

Mă îndoiesc însă că vom vedea aşa ceva prea curând pe străzi, chiar dacă va costa 100.000 de euro şi chiar dacă creatorii conceptului afirmă că va fi gata până la începutul următorului deceniu..

masina zburatoare

Urmărește Go4IT.ro pe Google News