Samsung şi-a redus cu o treime ţinta de profit pentru cel de-al treilea trimestru al acestui an

Samsung şi-a redus cu o treime ţinta de profit pentru cel de-al treilea trimestru al acestui an
Samsung şi-a redus ţinta de venituri pentru trimestrul al treilea cu o treime din cauza opririi producţiei şi retragerii de la vânzare a smartphone-ului Galaxy Note7, care a dus la o criză de imagine a gigantului sud-coreean, scrie ZF.
 
Potrivit unor declaraţii depuse miercuri, compania şi-a redus estimările de profit pentru ultimele trei luni la 5,2 trilioane de woni (4,62 miliarde de dolari), faţă de estimarea iniţială de 7,8 trilioane de woni.

De asemenea, ţinta de venituri pentru trimestru a fost redusă la 47.000 de miliarde de woni, faţă de estimarea iniţială de 49.000 de miliarde de woni.

Foto: Samsung Newsroom
 
Compania a spus că a făcut o serie de revizuiri pentru a fi în conformitate cu standardele contabile. Anunţul Samsung a venit la numai o zi după ce compania a decis oprirea definitivă a producţiei Note7.
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult