Camera Samsung Gear 360 este disponibilă şi în România

12.12.2016
Camera Samsung Gear 360 este disponibilă şi în România

Camera Samsung Gear 360, care le permite utilizatorilor să realizeze imagini şi clipuri video la 360 de grade, este disponibilă începând cu luna decembrie pe piaţa din România.

 

Samsung Gear 360 dispune de două obiective fisheye, fiecare fiind echipat cu senzor de imagine de 15 megapixeli. Camera poate înregistra video la o rezoluţie de 3.840 x 1.920 pixeli. De asemenea, utilizatorii pot filma sau fotografia imagini la 180 de grade folosind doar unul din obiective.

Prin sincronizarea camerei Gear 360 cu un smartphone Samsung, utilizatorii pot vedea în timp real imaginile pe care le înregistrează. De asemenea, Gear 360 le permite utilizatorilor să vadă şi să salveze conţinutul înregistrat, direct pe smartphone, sau să îl încarce pe diferite platforme online, inclusiv pe Google Street View.

 

 

Toate aceste funcţii sunt disponibile prin intermediul unei aplicaţii mobile dedicate, disponibilă în magazinele virtuale Galaxy Apps şi Google Play.

 

Gear 360 este compatibilă cu următoarele modele de smartphone-uri Samsung: Galaxy S7 şi Galaxy S7 edge, Galaxy S6 edge+, Galaxy Note 5, Galaxy S6 edge şi Galaxy S6.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult