Ce se întâmplă într-o oră

Ce se întâmplă într-o oră
JasonMoments, un canal de YouTube, a făcut un experiment inedit pentru a vedea ce se întâmplă când o tânără atractivă stă o oră pe marginea unei străzi aglomerate din Londra. Rezultatul este surprinzător. Eva este invitată la plimbare de şoferi care blochează traficul pentru a vorbi cu ea, abordată de mai mulţi bărbaţi, fotografiată ceu smartphone-ul pe ascuns şi chiar lovită peste posterior. Toate aceste lucruri în doar 60 de minute. 
 
Potrivit lui Jason, proprietarul canalului, au fost mult mai multe reacţii, dar multe dintre ale au fost atât de nepotrivite încât nu au putut fi incluse în clipul final. 
 
Experimentul şi-a propus să arate faptul că până şi în marile capitale europene femeile pot fi victime ale hărţuirii, în public. 
 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult