VIDEO: Un rechin mănâncă o vacă în mijlocul oceanului

20.09.2020

Un grup de prieteni aflat pe o ambaracaţiune care naviga în mijlocul oceanului a surprins un incident bizar. Au văzut agitaţie aproape de suprafaţa apei şi au lansat o cameră subacvatică pentru a vedea despre ce este vorba. Au avut parte de o mare surpriză: un rechin tigru uriaş mânca o vacă în mijlocul Oceanului Indian.

Este posibil ca vaca să fi căzut de pe o navă. La aproximativ 500 de metri de locul în care a fost filmat incidentul este o insulă, dar acolo nu trăiesc vaci.

Nu este primul rechin suprins într-o ipostază impresionantă

Nişte pescari au suprins cu drona un moment inedit în largul coastei statului Florida. Un rechin taur a atacat în repetate rânduri iahtul, cu o lungime de 9 metri, în care se aflau. „Asaltul” a fost atât de violent încât carcasa unuia dintre motoare a fost avariată.

Totodată, o actriţă a fost muşcată de un rechin în timp ce testa sub apă o nouă tehnologie pentru streaming video live. Din fericire, femeia a scăpat doar cu o tăietură pentru care au fost necesare 20 de copci.

Mai mult, în 2016 fotograful Slater Moore a surprins, cu ajutorul dronei sale, un moment foarte rar în Monterey Bay. O orcă, numită şi „balena ucigaşă”, mânca un rechin.