ASUS DAV Center D22 – un media center bine dotat

05.12.2007
ASUS DAV Center D22 – un media center bine dotat
ASUS DAV Center D22 – multimedia din plin

La capitolul multimedia, sistemul D22 excelează. Vom începe cu portul HDMI inclus pe o placă video cu chipset NVIDIA GeForce 7600GS. Chiar dacă este de generaţie anterioară, acest chipset vine cu un spor de performanţă semnificativ mai mare comparativ cu soluţiile integrate. Conectarea acestui media center la ecrane LCD sau proiectoare este posibilă şi prin porturi Component, Compozit sau S-Video, în pachet fiind incluse o multitudine de cabluri specifice.

Faptul care a lăsat o impresie foarte bună a fost includerea în sistem a două tunere TV DVB-T de la AVerMedia. Pentru cei care sunt încă nedumeriţi de necesitatea unuia dintre ele, precizăm faptul că atunci când primul este folosit pentru vizionare, celălalt poate fi folosit pentru înregistrare. Cei 250 GB de care dispune harddisk-ul Hitachi pot fi încărcaţi cu multe emisiuni ce pot fi programate de-a lungul a 14 zile.

ASUS DAV Center D22 - tastatura si telecomanda

Placa de sunet high definition oferă suport Dolby şi poate reda pe 7.1 canale. Conectarea la Internet se poate face fie prin portul Gigabit LAN, fie wireless cu ajutorul unei antene externe legată la o placă de reţea cu suport pentru 802.11b/g. Pentru accesarea conţinutului stocat pe dispozitive externe sunt disponibile 6 porturi USB 2.0 şi doi conectori eSATA. Aceştia din urmă vor asigura transferul de mare viteză de pe harddisk-uri cu interfaţă SATA.

Controlul funcţiilor sistemului se poate realiza prin intermediul unei telecomenzi sau cu ajutorul unei tastaturi wireless. Dacă observaţi lipsa unui mouse, nu vă îngrijoraţi. Tastatura dispune de un touchpad şi este identică cu cea folosită pentru unele laptop-uri ale producătorului taiwanez.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News