ADATA prezintă noi memorii cu design 2-in-1, oferind şi conector de tip “on the go” (OTG)

13.06.2017
ADATA prezintă noi memorii cu design 2-in-1, oferind şi conector de tip “on the go” (OTG)

ADATA anunţă astăzi lansarea memoriilor USB UC360 şi UC370 de tip “on the go” (OTG, permiţând transferuri rapide de fişiere între PC şi dispozitive mobile, fără a fi nevoie de drivere suplimentare.

Ambele modele sunt produse de tip 2-în-1, UC360 are USB-A şi Micro USB, iar UC370 combină USB-A cu USB-C. Transferul de date se face la viteze USB 3.1, ambele dispozitive fiind create pentru durabilitate şi compatibilitate cu dispozitive cu Windows, Mac OS, Android şi o serie de platforme cum ar fi consolele de jocuri sau televizoarele inteligente.

Cu o greutate de 3,8g, ADATA UC360 dispune şi de o cureluşă convenabilă, pentru ca utilizatorii să îl poată ataşa la chei, poşetă, centuri şi alte elemente pentru a preveni pierderea şi pentru a facilita mobilitatea.

Destinat folosirii cu dispozitive USB-C, ADATA include atât conector USB-A şi un conector USB-C, suportând transferuri de date de până la 10Gbps. Cu o greutate de numai 3,7g, dispozitivul oferă cureluşă care ajută la mobilitate şi la purtare, respectiv capac elegant pentru conectorul USB-C.

Modelele UC360 şi UC370 sunt construite folosind metodologia chip-on-board, cunoscută şi ca COB. Astfel, acestea sunt rezistente şi bine protejate de şocuri, căderi, praf şi lichide. Consumatorii pot alege între versiuni cu capacitate de 16GB, 32GB sau 64GB.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult