Aparatul care iți permite să faci sport și să produci electricitate verde, gratuită

03.11.2022
Aparatul care iți permite să faci sport și să produci electricitate verde, gratuită

Mulți oameni folosesc biciclete staționare și steppere pentru a se păstra în formă. Aceste activități cardio pot avea și alte beneficii, precum producția de electricitate verde, gratuită.

K-Tor Power Box 50 este un dispozitiv de fitness cu pedale care poate fi folosit pentru a produce electricitate. Aparatul poate încărca o baterie de smartphone de 3.000 mAh de la 0 la 100% în aproximativ o oră, dacă utilizatorul pedalează cu o viteză de 1,5 cicluri pe secundă. Bineînțeles, Power Box poate furniza electricitate pentru orice dispozitiv care suportă curent direct, precum baterii externe, aparate GPS, lanterne sau tablete.

Citește și: Cum poți produce energie gratuită la tine acasă, în timp ce faci duș

Electronicele sunt conectate la priza disponibilă pe Power Box 50, care este exact ca cele din automobile. De altfel, potrivit producătorului, aparatul a fost gândit pentru a suporta aceleași accesorii care pot fi încărcate la prizele de 12 V ale automobilelor.

K-Tor Power Box 50

În pachet este livrat și un cablu pentru încărcarea directă a bateriilor de 12 V.

Dispozitivul, construit solid, folosește pedale obișnuite de bicicletă care pot fi schimbate cu altele din comerț, dacă utilizatorul nu este mulțumit de ele. Aparatul poate fi folosit și pentru antrenarea mâinilor.

K-Tor Power Box 50 este mai mic și mai ușor decât o bicicletă staționară și oferă beneficii cardio similare.

K-TOR Power Box 50 – caracteristicile tehnice principale:

Putere generator: 52 W (14 V, 3 A)
Voltaj: 14 V
Greutate: 3,20 kg
Dimensiuni: 33 x 23 x 18 cm

Power Box 50 costă 445 de dolari pe Amazon. Există și o versiune mai ieftină (225 de dolari), care are generator de 20 W.

Foto: Profimedia Images, Amazon.com

Citește și: Turbină eoliană pentru acasă: Ce trebuie să știi înainte să o cumperi

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult