Apple lansează Beats Fit Pro, o alternativă mai ieftină pentru sport la AirPods Pro

02.11.2021
Apple lansează Beats Fit Pro, o alternativă mai ieftină pentru sport la AirPods Pro

În ciuda faptului că AirPods sunt unele dintre cele mai bine vândute căști wireless din lume, acestea nu sunt singurele pe care Apple le vinde. Chiar dacă în urmă cu câțiva ani achiziția brandului Beats by Dre părea foarte importantă pentru Apple, de-a lungul timpului, compania a preferat să împingă în față produsele sub brandul său clasic. Totuși, produsele Beats nu au dispărut și chiar s-au îmbunătățit de-a lungul timpului, în special în domeniul căștilor true wireless, Apple oferind aceeași tehnologie de pe AirPods la un preț mai mic. Noile Beats Fit Pro sunt practic o versiune mai ieftină de AirPods Pro.

Beats Fit Pro oferă toate avantajele AirPods Pro la un preț mai mic

Apple a anunțat noile căști Beats Fit Pro, echipate cu toate tehnologiile pe care le cunoaștem de la căștile AirPods Pro. Acestea beneficiază de cipul Apple H1 care permite anulare activă zgomotului ambiental (ANC), mod transparență, sunet 3D, dar și de o construcție rezistență la stropi de apă și transpirație IPX4 și autonomie de 6 ore de ascultare la o singură încărcare cu ANC pornit. Cutia de încărcare oferă încă 21 de ore de autonomie pe lângă cele 6, iar prețul pentru întregul pachet este de 199 dolari americani, comparat cu 249 dolari pentru AirPods Pro.

Design-ul este, desigur, diferit. Căștile Beats Fit Pro au o formă mai degrabă orientată către sport cu o codiță aderentă care se fixează în ureche pentru a nu pierde căștile la sesiuni de alergat. Senzorul de presiune a fost înlocuit cu un buton fizic pe exterior, în timp ce senzorul care detectează pielea, pentru a opri muzica atunci când căștile nu sunt în ureche de pe AirPods Pro și AirPods 3 este de asemenea prezent.

Beats Fit Pro vor fi disponibile începând cu data de 5 noiembrie și vor fi livrate în culorile alb, negru, gri și mov.

sursa: Android Authority

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult