Căştile BeatsX vin cu abonament gratuit la Apple Music

10.02.2017
Căştile BeatsX vin cu abonament gratuit la Apple Music

Beats by Dre este acum sub tutela Apple, însă în afară de integrarea serviciului Beats Music în Apple Music, foarte puţine oferte au încurajat cooperarea dintre cele două branduri. Odată cu lansarea noilor căşti wireless BeatsX, compania va încerca să atragă utilizatorii acestora către serviciul său de streaming, oferind vouchere gratuite pentru abonament pe trei luni cu fiecare achiziţie a unei perechi de căşti.

BeatsX este primul model care beneficiază de această ofertă „din fabrică”, însă aceasta este extinsă şi la modelele deja lansate precum Powerbeats 3 Wireless, Solo 3 Wireless, Studio Wireless şi Beats Pill+ pentru o perioadă limitată. Pentru a beneficia de 3 luni de gratuitate pe Apple Music, cei care au cumpărat deja căştile deja lansate trebuie să le înregistreze pe site-ul oficial Beats by Dre, Apple oferindu-le un voucher valabil pentru revendicare pe iTunes Store.

Se pare că BeatsX foloseşte tehnologia folosită pentru realizarea căştilor Apple AirPods, beneficiind de acelaşi cip W1 pentru conectare la dispozitive, care pe iOS şi macOS nu necesită configurare extra. Căştile sunt doar apropiate de dispozitiv şi sunt legate automat prin Bluetooth. Conform Apple, cipul W1 asigură şi o conexiune mai stabilă decât căştile Bluetooth standard.

Nu în ultimul rând BeatsX se încarcă doar prin intermediul unei mufe Lightning. Conform Apple, acumulatorul intern oferă 8 ore de utilizare la o singură încărcare, cu posibilitatea de a fi încărcate pentru două ore de utilizare în doar cinci minute.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult