Apple susţine că 90% din încărcătoarele pentru iPhone de pe Amazon sunt contrafăcute

21.10.2016
Apple susţine că 90% din încărcătoarele pentru iPhone de pe Amazon sunt contrafăcute
Apple a dat în judecată un producător de încărcătoare pentru iPhone care vinde produsele pe Amazon. Compania susţine, în documentele depuse la proces, că 90% din dispozitivele de acest gen dedicate smartphone-urilor Apple, vândute în cel mai mare retailer online din lume, sunt contrafăcute.

 

Firma vizată de Apple în proces este Mobile Star LLC. Gigantul american susţine că încărcătoarele şi cablurile produse de Mobile Star, care poartă brandul Apple, prezintă „risc ridicat”, deoarece pot provoca incendii.

Apple susţine că în fiecare lună achiziţionează de pe Amazon accesorii contrafăcute care poartă brandul său şi le testează.

 

 

Un purtător de cuvânt al Amazon a declarat: „Avem toleranţă zero pentru vânzarea de bunuri contrafăcute pe site-ul nostru. Colaborăm cu producătorii şi mărcile şi îi urmărim agresiv pe cei care încalcă regulile”.

 

Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro, Go4games.ro și Apropotv.ro. Are 15 ani de experienţă în presa centrală şi a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro ... citește mai mult