Apple Watch poate fi comandat

10.04.2015

După o lungă aşteptare, primul smartwatch Apple este disponibil pentru comandă online în magazinele Apple Store din mai multe regiuni ale lumii, împreună cu noul model MacBook de 12˝.

Momentan, singura variantă pentru a comanda un exemplar Apple Watch este magazinul online, primele comenzi urmând să fie livrate începând cu data de 24 aprilie. În primă fază, Apple Watch este disponibil doar pentru cumpărătorii din Statele Unite, Marea Britanie, China, Japonia, Australia, Franţa, Canada, Germania şi Hong Kong.

Primul smartwatch realizat de Apple poate fi încercat şi în magazinele Apple Store din Tokyo, Londra şi Paris.

Simultan cu lansarea Apple Watch, compania din Cupertino a pornit şi programul „Concierge”, adresat utilizatorilor care doresc să aibă parte de un tratament privilegiat. Aceştia pot accesa secţiunea dedicată pe website-ul Apple pentru a programa o întâlnire privată cu un consultant Apple Store.

Apple Watch

Potrivit directorul diviziei de retail, Angela Ahrendts, Apple aşteaptă o ˝cerere puternică pentru noul smarwatch şi epuizarea rapidă a stocurilor iniţiale pregătite pentru lansare˝. Aparent, termenele de livrare pentru unele modele sunt împinse deja până în luna mai şi chiar august, din pricina cererii foarte mare raportată la stocurile disponibile.

Între timp, website-ul Apple face faţă mai bine afluxului de vizitatori decât la momentul lansării iPhone 6, când magazinul pentru Statele Unite a fost blocat timp de mai multe ore.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult